Kiinteyttävää kasvolihastreeniä Stimulaatiovirta-hoidoilla

Käytössämme on suomalainen Ditelle 900 monitoimilaite. Samalla hoitolaitteella voi tehdä useampaa eri kosmetologista hoitomuotoa. Esimerkiksi ultraäänihoito, stimulaatiovirtahoito, interferenssivirtahoito tai näiden hoitojen yhdistelmiä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ditelle laitteiden kehittelyssä on huomioitu erityisesti turvallisuus ja hoitojen tehokkuus. Kaikkien laitteiden tuottamat hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon laadusta ja hyvästä hoitotuloksesta.

Näin kevään tullen kaikki kiinteytys, uudistus ja hyvinvointi ovat taas kovasti kaikkien meidän mielessä, keskusteluissa ja  lehdissä sekä netin monilla sivuilla luettavina.

Joten muutama sananen KASVOJENKIN KIINTEYTYKSESTÄ.

Stimulaatiovirtahoitoa käytetään lihasten harjoittamiseen ja vahvistamiseen, jolloin lihas myös kiinteytyy. Periaate on sama kuin normaalissakin aktiivisessa lihasharjoituksessa. Tällöin lihas tekee työtä määrätyn ajan jonka jälkeen seuraa tauko ja uusi lihaskuormitus. Stimulaatiovirralla harjoitetaan (kiinteytetään) lihasta sähkövirran avulla, jolloin harjoitus voidaan kohdistaa juuri niihin lihasryhmiin joita ensisijaisesti halutaan harjoittaa.

Stimulaatiovirran harjoitusvaikutus lihaksessa tehostaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa samoin kuin tavallinen lihasharjoitus polttaen samalla rasvaa. Lihasstimulaatiovirralla saadaan lihaksessa aikaan selvästi havaittava supistus, joka vastaa normaalia aktiivista harjoittelua. Hoito ei ole kivuliaan tuntuinen asiakkaalle vaikkakin lihassupistuksen todella tuntee kasvojen eri alueilla.

Jo ensimmäisen hoidon jälkeen huomaat eron kasvojen piirteissä. Suosittelemme kuitenkin sarjahoitoa pysyvämpien tulosten saavuttamiseksi.

”Helppoa” lihasjumppaa,  hoitopedissä peitteiden alla pötkötellen. Saat erinomaisen hoitotuloksen, jonka teemme tehokkaalla Ditelle laitteella, parometriarvot juuri sinulle sopivasti säätäen.

Uskaltaudu hoitolaamme kasvojen lihastreeniin ja nauti treenatusta, napakasta kasvojen ilmeestä!