Vartalohoidot

Vartalohoitona meillä on rentouttava arjen ulottumattomiin vievä kuumakivihoito. Hoidossa käsittelemme koko vartalon hieronnan ja kuumien kivien kanssa. Täydellinen rentoutus.

Hot Stone Kuumakivihieronta

Yli tuhat vuotta vanha hoitomuoto ympäri maailmaa, alkuaan Kiinasta/Tiibetistä. Käytetty kivunlievitykseen – vahvistaa Qi:n virtausta, saaden energiaa virtaamaan jälleen tukkeutuneelle meridiaanilla.

Hoito rentouttaa kehoa ja mieltä tuoden kokonaisvaltaisen hyväolon tunteen.

Lisäksi hoito vilkastuttaa verenkiertoa, elvyttää aineenvaihduntaa, jolloin ruuansulatus ja suolen toiminta vilkastuvat, vähentää turvotusta sekä stressiä, rentouttaa lihaksia ja alentaa lihaskipuja.

Ota hetki omaa aikaa, hemmottele itseäsi, rentouttavan musiikin soidessa rauhallisessa ympäristössä. Nauti lämpimillä kivillä, öljyllä ja sivelyhieronnalla tehdystä hieronnasta.

Jos kuitenkin sinulla on jokin seuraavista kontraindikaatioista, sinulla on lääkekuuri tai et ole varma sopiiko hoito sinulle ota yhteys lääkäriisi ja varmista asia tai keskustele asiasta meidän kanssamme.

-kuume, tulehdus, sydän ja verisuonitaudit, suonikohjut, raskaus, syöpä, kasvaimet, ihosairaudet, avoimet haavat, rikkoutunut iho, sinulta on terveydentilan vuoksi kielletty kuuman ja kylmän voimakkaat vaihtelut tai hieronnat.

Hoidon päätteeksi muistathan juoda tarpeeksi vettä.

Ihanaa rentoutumishetkeä ja keveää oloa 🙂