Karvojen poisto

Karvojen poistomenetelmämme ovat lämmin vahaukset ja Sweet body sokeroinnit.

SWEET BODY Professional Body Sugaring:

Vartalosokerointi on ikivanha karvanpoistotekniikka, jota käytettiin jo Kleopatran aikana muinaisessa Egyptissä.

Sokerointi on turvallinen, hygieeninen ja hellävarainentapa poistaa ihokarvoja. Se sopii kaikenlaisille ihotyypeille sekä kaikille ihoalueille.

Sokeri on tehty 100% luonnollisista aineosista, eikä sen valmistusvaiheessa käytetä eläinkokeita. Sokeri ei aiheuta allergisia reaktioita.

Vahaan verrattuna sokeri on paljon hellävaraisempi. Se ei liimaudu ihosoluihin vaan poistaa karvan samalla kuorien ihoa. Iho tuntuu sokeroinnin jälkeen silkinpehmeälle. Iho ei jää tahmeaksi sokeroinnin jälkeen. Sokeri lähtee ihosta lämpimällä vedellä eikä sen poistamiseen tarvita öljyjä tai muita puhdistusaineita.

Yksi sokeroinnin suurista hyödyistä on se, että säännöllisesti tehtynä se hidastaa karvan kasvua ja karva myös muuttuu hennommaksi ja pehmeämmäksi.

Sokerointiin valmistautuminen: Karvan on hyvä olla vähintään 4mm pituinen, hieman pidempi karva lähtee helpommin pois. Ihoa ei saa kuoria hoitoa edeltävänä päivänä ja kuorimista tulee välttää myös muutama päivä sokeroinnin jälkeen.

Sokeroinnin kontraindikaatiot:

  • Roaccutan-isotretioniini lääkitys (A-vitamiini johdannainen)
  • Koholla olevat luomet ja varsiluomet
  • Isot mustelmat ja suonikohjut
  • Auringon polttama iho
  • Tuoreet arvet
  • Tulehtunut akne kasvoilla tai selässä

Sokeroinnin jälkeen:

Noin vuorokausi hoidon jälkeen tulisi välttää saunomista ja kovaa hikoilua aiheuttavaa urheilua.

Deodorantin käyttöä on hyvä välttää vuorokausi kainalosokeroinnin jälkeen. Kasvosokeroinnin jälkeen ihon on hyvä antaa hengittää ilman tukkivia meikkejä.

Ihon kosteuttaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta sisäänkasvaneilta karvoilta vältyttäisiin. Ihon tulee suojata hyvin myös auringolta sokeroinnin jälkeen.

Sweet Body -ständijuliste nettisivuille 2

CLEAN+EASY lämminvaha

Lämminvaha menetelmää voi käyttää vartalolle sekä kasvojen alueelle häiritsevien ihokarvojen poistoon. Vahat ovat roll-on patruunoissa, joissa käytetään vaihtopäitä. Lämminvahat levittyvät iholle tasaisesti ja ohuesti ja ne poistetaan vahanpoistoliuskalla.

Käytössämme on erilaisia vahoja eri ihotyypeille ja eri ihoalueille. Muun muassa perinteinen ORIGINAL vaha, joka on valmistettu mehiläisvahasta ja mäntyvahasta, GRANAATTIOMENA vaha, jossa on miellyttävä tuoksu ja joka on antioksidanttinen ( ei suositella omena-allergisille). ARGANÖLJY vaha, jonka sisältämä marokkolainen arganöljy on erittäin kosteuttava ja hoitava, SUKLAAVAHA sisältää kaakaopapua jossa on iholle hyödyllisiä mineraaleja kuten rikkiä ja magnesiumia.

Suosimme lämminvahamenetelmää erityisesti kulmakarvojen siistimiseen. Näin saavutetaan erittäin siisti kulmakarvan linja ja myös untuvainen ihokarva lähtee pois.