Saules Fabrika

SAULES FABRICA

Saules fabrika on pieni Latvialainen yritys. Tuotteet valmistetaan korkealuokkaisista raaka-aineista mahdollisimman luonnonmukaisiksi. Kaikki tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat peräisin EU-alueelta. Tuotteet valloittavat herkullisilla tuoksuilla, väreillä ja ihanilla koostumuksillaan käyttäjänsä. Tuotteita ei testata eläimillä.

Saules Fabrican tuotteet ovat käsin valmistettua luonnonmukaista kosmetiikkaa, joka tuo käyttäjälleen elämyksiä! Nautintoja kaikille aisteille: ihastuttavia värejä, herkullisia tuoksuja sekä koostumuksia. Meren raikkaus, kukkien aromit, tuoksu kypsistä hedelmistä, yrttien hivelevä kosketus ja tuulahdus puhtaista metsistä, ne löydät näistä tuotteista!

Sales Fabrikasta on saatavana monipuolisesti erilaisia vartalonhoitotuotteita:

Käsintehtyjä saippuoita, jotka ovat erittäin korkealaatuisia ja tuoksu säilyy viimeisen muruseen asti! Jokainen saippua on ainutkertainen, rakkaudella valmistettu!

Vartalon kuorinta-aineita, jotka ovat valmistettu merisuolasta, rypäleensiemenöljystä sekä marjoista, hedelmistä ja kukista. Kuorinnan sisältämät öljyt hellivät ihoasi.

Vartalovoit, saatavilla useammanlaisia vartalovoita. Esimerkiksi ihoa hellivä sekoitus kaakaovoita, sheavoita ja kookosöljyä. 100% luonnontuote!

Vartalojogurtteja, kutsutaan jogurteiksi täydellisen koostumuksen vuoksi. Hellävarainen jogurtti ravitsee kuivaa ihoa, kosteuttaa ja jättää iholle ihastuttavan pehmeän tuoksun. Tuote imeytyy välittömästi ihoosi jättäen ihanan silkkisen tunteen.

Suihkugeelejä, jotka sopivat päivittäiseen puhtauteen, ihoa kuivattamatta. Voit huoletta heittää suihkugeelin treenikassiin, korkki pysyy kiinni. Valitse vain oma tuoksusuosikkisi!

Kylpysuolat, sopivat ammeeseen, kylpytynnyriin ja jalkakylvyksi. Täysin luonnon raaka-aineista valmistettu. Valmistuksessa on käytetty merisuolaa, yrttejä ja kasveja.

Kylpykuulat, voi myös käyttää ammeessa sekä kylpytynnyrissä luomaan tuoksunautintoja.

Vartalo öljyjä löytyy greipinsiemenöljy, manteliöljy, shea-voi ja viinirypäleensiemenöljy jota löytyy aromaattisia öljyillä ”maustettuna”. Tuoksuja on useita eri vaihtoehtoja.

Tuotteet valmistetaan pienissä erissä jolloin takaamme sen, että saat tuoreet tuotteet ihoasi hellimään. Saules Fabrika on myös ihana sarja antaa lahjaksi läheisellesi. Kaikissa tuotteissa on ihana koostumus ja aivan valloittavan huumaavat tuoksut! Tule hullaantumaan näihin ihanuuksiin liikkeeseemme!

saules-fabrika-schokoladentraum