Kasvohoidot

YON-KA KASVOHOIDOT

YON-KA sarja on ranskalainen sarja Pariisista. Ylellinen täydellisen rentouttava hoitohetki, joka tarjoaa mielihyvää kaikille aisteille.

Fytoaromaattiset hoitotuotteet tarjoavat ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yon-kan ”sydän” koostuu viidestä eteerisen öljyn yhdistelmästä: laventeli, sypressi, rosmariini, tinjami ja kurjenpolvi.

BD MEDICAL – KASVOHOIDOT

BD medical sarja on kotimainen. Korkealaatuiset, tehokkaat ja bioaktiiviset raaka-aineet ovat tarkasti valittuja ja niissä on otettu huomioon hyvä siedettävyys. Tuotteet ovat erityisesti suunniteltu ikääntyvälle, epäpuhtaalle, herkälle ja kuivalle iholle. Täydellisen ihon saavuttaminen on käsiesi ulottuvilla!

BD medical happohoidot korjaavat ihon toimintahäiriöitä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Käsittelyt aikaansaavat iholla tehokkaan uudistumisprosessin. Iho kirkastuu huomattavasti jo yhdestä hoidosta.

ULTRAÄÄNIKASVOHOIDOT

Hoitolassamme on käytössä kolme eri ultraäänilaitetta.

Kolmitaajuus-ultraäänipää on ainut maailmassa, suomalainen laite. Tämä laite on lääketieteellinen laite, sairaalalaite. Saanut myös Medical hyväksynnän. Laitteen ehdottoman hyviä puolia on se, että parometriarvot näkyvät laitteessa ja niihin voidaan vaikuttaa. Jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti sopivat tehot ovat säädettävissä laitteessa, jolloin saadaan paras mahdollinen hoitotulos. Tällä laitteella vaikutetaan suoraan lihaksistoon, parantamalla lihastonusta. Ihosta tulee hyvin napakan tuntuinen ja selkeästi nuorentunut. Sarjahoidoilla saadaan parhaat mahdolliset tulokset.

Ultraäänipuhdistus- ja Iontoforeesihoidot

  • Laitteella voidaan turvallisesti ja hellävaraisesti puhdistaa ja kuoria erilaisia ihotyyppejä valitsemalla pulsoiva tai jatkuva ultraääni.
  • Iontoforeesissa (hoitotuotteiden imeytys sähkövirralla) on mahdollista tehdä joko positiivisella tai negatiivisella polariteetillä.

Silmänymärysihonhoito stimulaatiovirralla

  • Poistaa turvotusta ja kirkastaa tummia silmänalusia.
  • Tasoittaa tehokkaasti juonteita ja ilmeryppyjä.
  • Kiinteyttää ja kosteuttaa herkkää iho aluetta.
  • Hoitomuotoa voidaan käyttää samalla tavalla myös huulten ympärysiholle.

Studio Skin Expert laite on 3 laitetta 1 laitteessa

  • Laitetta voidaan yhdistää muihin kasvohoitoihin, jolloin saadaan tehokkaampi ja pidempikestoinen hoitotulos.
  • Laitteella voidaan imeyttää seerumeja, ampulleja ja naamiota ihosi tarpeiden mukaan.
  • Hoito on hyvin rentouttava ja miellyttävä.
  • Studio Skin Expert elvyttää, virkistää ihoa stimuloimalla verenkiertoa, lymfa-aineenvaihduntaa ja solujen jakaantumista. Ihon uusiutuessa sen pinta muuttuu tasaisemmaksi ja aktiiviset raaka-aineet imeytyvät paremmin syvemmälle ihoon. Huokosten pienentyessä iho näyttää tasaisemmalta ja hoitosarjojen myötä muutoksesta saadaan pysyvämpi ja iho pysyy elinvoimaisena ja raikkaana.