BIOVIVE LUONNONKOSMETIIKKASARJA

Meillä on ilo esitellä sinulle luonnonkosmetiikkasarja, jossa 99-100% on luonnollisia raaka-aineita. Uusi upea sarja on vasta rantautunut Suomeen ja Ranskassakin hyvin tuore tuttavuus. Ja nyt tämä upea sarja on meillä. Olemme  ensimmäisten hoitoloiden joukossa Suomessa tämän upean luomusarjan kanssa.

Luonnollista kauneutta suoraan Ranskasta. Biovive luonnonkosmetiikkasarjassa yhdistyvät tehokkuus, nopeus, monikäyttöisyys sekä ilmansaasteita suojaavat tehoaineet- unohtamatta tuoksujen ja ihoa hellivien koostumusten tärkeytä.

Kaikki Biovive-tuotteet on Cosmos Organic – sertifioitu. Tuotteilla on myös Vegan Society sertifikaatti, joka takaa, etteivät ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. (Poikkeuksena balm-in-oil meikinpoistoaine, joka sisältää mehiläisvahaa).

Biovive on kompakti 10 ihonhoitotuotteen sarja, joka sisältää puhdistustuotteet, kasvotuotteet ja vartalotuotteet. 

Luonnonmukaiset erittäin tehokkaat koostumukset muodostuvat; aktiivisista luonnon öljyistä (camelina, hamppu, oliivi ja auringonkukka), aktiivisista kasvihydrolaateista (sitruuna, ohra ja iltahelokki), sekä erittäin tehokkaista kasviperäisistä tehoaineista (kolmen hedelmäpuun silmuista; persikka, viikuna ja kirsikka uutetusta tehoaineesta sekä tattarin siemenuute).

Myös pakkausmateriaalit ovat suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tuotteissa käytetään kierrätettävää lasia tai 50% jo kierrätettyä  ja kierrätyskelpoista PCR-muovia. Pahvisia pakkauksia käytetään vain lasipurkkien- ja pullojen suojaamiseksi. Painomuste on kasviperäistä.

Olemme testanneet Bioviven tuotteita elokuun alusta alkaen marraskuun loppupuolelle. Tiedämme miten ihomme ovat tuotteisiin reagoineet ja kuinka ihonhoitotuotteet toimivat. Meille molemmille on muodostunut jo selkeä näkemys omista suosikkituotteista ja Bioviven tehokkuudesta iholla.

Sarin suosikkituotteita ovat: 

  1. Bioviven silmänympärysvoide. Silmänympärysiho tuntuu pehmeältä ja joustavalta, valoa heijastavat helmiäishiukkaset tuotteessa myös selkeästi kirkastavat ja jopa vaalentavat silmänympärysihoa. Silmänympärysvoide on riittävän paksu ja silti imeytyy hyvin ihoon.
  2. Vitality voide, voide on juuri sopivan kosteuttava, edes ulkoilun jälkeen iho ei tunnu kuivalta ja kiristävältä. Voiteen mieto tuoksu on myös mieleinen, tulee ihan mieleen tuulahdus Raskasta. 
  3. Vartaloöljy, sopii vartalon iholle ja hiuksille, joten myös kuivat hiusten latvat ovat saaneet kosteutta, eikä ole enää kuivat. Vartalon iho on kostean joustava ja tuote on riittoisa, pieni määrä tuotetta riittää koko vartalolle ja hiuksiin. Tuote imeytyy hyvin ihoon, mikä on tärkeää vartaloöljyä käytettäessä. Tuoksua on vartaloöljyssä, mutta se ei ole häiritsevän voimakas. 

Maaritin suosikkituotteet ovat:

  1. The purifying 3-minute mask, nopea pikanaamio, josta jää syvä puhdistunut ja mattapintainen iho.
  2. Eye contour, erittäin hyvin imeytyvä silmänympäysvoide, joka tasoittaa ihoa ja sen väriä.
  3. The universal cream of youth-anti-age, täyteläinen, mutta erittäin hyvin imeytyvä, silkin pehmeä voide. Tasaisemman tuntuinen iho.

Biovive tuotteet:

The balm-in-oil make-up remover -puhdistusöljybalmi koko: 100ml. hinta: 27€.
Puhdistusöljybalmi on puhdistustuote, jolla voi puhdistaa niin kasvot kuin silmämeikinkin. Öljypohjainen balmi emulgoituu vedellä. Puhdistusöljy sopii yksin käytettäväksi, mutta tämä tuote sopii myös kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen. Sisältää camelina- ja auringonkukkaöljyä sekä ravitsevaa mehiläisvahaa. Päivittäiseen käyttöön, jättää iholle öljyisen tunteen, kosteuttava puhdistustuote. Ei kuivata ihoa.

The French touch micellar water-misellivesi koko: 150ml. Hinta: 22€.
Sitruuna- ja iltahelokkihydrolaattia sekä tattarin siemen uutetta sisältävä misellivesi puhdistaa kasvot ja poistaa meikin hellävaraisesti. Misellivettä voi käyttää yksinään kasvojen puhdistamiseen, mutta se sopii loistavasti myös kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen. Päivittäiseen käyttöön, tuotetta laitetaan vanuun ja pyyhitään sillä kasvot ja kaula. Iho tuntuu puhtaalta ja kostealta miselar-puhdistuksen jälkeen. Tuoksu on huumaavan ihana, mutta mieto.

Vitality Cream-kasvovoide koko: 50ml. Hinta: 39€.
Kosteuttaa, tasoittaa ihon pintaa, lisää hehkua. Vitality Cream-kasvovoide sisältää tehokkaita ihoa aktivoivia raaka-aineita. Viikunan, persikan ja kirsikan silmu-uutteet uudistavat ihoa, antaen iholle hehkua ja elinvoimaa. Ravitsevat ja ihoa pehmentävät camelina- ja auringonkukkaöljyt tekevät ihosta kimmoisan ja kostean tuntuisen. Käytetään päivä ja yövoiteena. Todella hyvä myös ulkoiluvoiteena. Iho tuntuu kostealta myös ulkoilun jälkeen.

The universal cream of youth-anti-age-kasvovoide koko: 50ml. Hinta: 55€.
Kokonaisvaltaista anti-age-hoitoa: silottaa juonteita, täyteläistää sekä napakoittaa ihoa. The universal cream of youth kasvovoiteen tehon salaisuus piilee patentoidussa kolmen hedelmäpuun (viikuna, persikka, kirsikka) silmu-uutteessa sekä antioksidanttisessa hamppuöljyssä ja uudistavassa camelina-öljyssä. Voide auttaa vähentämään ryppyjä ja pieniä juonteita, koska tuotteessa on ihoa korjaavia ominaisuuksia. Voiteen koostumus on täyteläinen ja samettinen. Käytetään päivä- ja yövoiteena. 

The perfect gaze-silmänympärysvoide koko: 15ml. Hinta: 33€.
Tasoittaa silmänympärysryppyjä, poistaa turvotusta ja vähentää silmänalusten tummuutta. Silmänympärysvoiteessa silmujen uudistava voima on yhdistetty tummuutta ja väsymyksen merkkejä pois viemään valoa heijastavilla helmiäishiukkasilla. Tämä voide on auttanut jopa silmänympärysihon kuivaan ihottumaan. Todella kosteuttava tuote. Tuote on pakattu tuubiin, mikä on erittäin miellyttävä käytössä. 

The universal elixir-öljyseerumi kasvoille koko: 30ml. Hinta: 50€.
The universal elixir on kasviöljyistä koostuva öljyseerumi kasvoille. Tuotteen tehokkaat fytoaktiiviset raaka-aineet uudistavat ihoa ja tekevät siitä joustavan, pehmeän ja kirkkaan. Vain 1-3 tippaa The universal elixir-tehotiivistettä riittää kasvoille ja kaulalle. Dekolteelle hyvä määrä on 1-2 tippaa. Voidaan käyttää aamuin illoin Biovive Vitality cream tai The universal cream of youth kasvovoiteen alla.

The universal double scrub-kasvokuorinta koko: 50ml. Hinta: 27€.
The universal double scrub on kuorintavoide kasvoille. Toisiaan täydentävät, eri kokoiset rakeet perliitistä (vulkaaninen tuhka) ja jauhetuista kirsikan kivistä kuorivat tehokkaasti uudistaen ihoa. Kuorinnan voimakkuutta voi säädellä lisäämällä veden määrää kuorintaa käytettäessä ja/tai sekoittamalla puhdistusvoiteeseen kuorintaa, jolloin rakeiden tuntuma iholla on pienempi. Käyttö kerran viikossa, herkkäihoisille voi riittää kuorinta joka toinen viikko. 

The purifying 3-minute kasvonaamio koko: 50ml. Hinta: 31€.
Kolmen minuutin savinaamio kirkastaa ja puhdistaa ihon pintaa kuona-aineista, tasapainottaa ja antaa kauniin pinnan, poistamalla kuolleen ihosolukon. Naamio sisältää kolmea savi laatua, kaoliinia eli valkosavea, punasavea (illite) ja bentoniittia. Tämä naamio ei kuivata ihoa, eikä kiristy iholle, vaan pysyy miellyttävän joustavana. Tuote on helppokäyttöinen, pika naamiossa kolmen minuutin vaikutusaika riittää. Voi käyttää 1-2 kertaa viikossa. Tämän ehtii tehdä aamuisinkin, kun iho kaipaa piristystä.

The Universal beauty oil-vartaloöljy koko: 95ml. Hinta: 29€.
Kosteuttaa ja ravitsee vartalon ihoa ja hiuksia. Upeat kasviöljyt camelina-, oliivi- ja auringonkukkaöljyt ravitsevat ihoa ja hiuksia tehden niistä silkinpehmeät. Kätevä pumppupullo, josta on helppo annostella vartaloöljyä. Imeytyy nopeasti. Sopii päivittäiseen käyttöön. Suositellaan käytettäväksi suihkun/kylvyn jälkeen. 

The Universal aromatic spray-vartalotuoksu koko: 95ml. Hinta: 39€.
Luonnollinen ja aromaattinen tuoksusuihke, joka herättää aistit levittämällä raikkaan ja virkistävän sitruksen tuoksun iholle ja hiuksille. Sopii päivittäiseen käyttöön. 

Olemme aivan innoissamme uudesta luonnonkosmetiikka sarjasta. Biovive luomusarja on ollut vain viikon meidän liikkeessä esillä ja vastaanotto on ollut ihan mahtava. Meistäkin on upeaa tarjota asiakkaille hoitolassa ja myymälässämme uutta, innostavaa, hoidollista, piristävää, hyvää oloa. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen upeaan sarjaan.

Iloisin terveisin: Sari ja Maarit kosmetologit isolla sydämellä