Lahjakortit nyt verkkokaupasta

Lahjakortin voi valita jollekin tietylle summalle. Mahdollisuus on myös valita tietty hoito, minkä haluaa antaa lahjaksi lahjakorttina. Tässä muutamia vaihtoehtoja helpottamaan lahjakorttihankintaasi.

Kuumakivihieronta 70€
Haluat antaa täydellisen rentoutumishetken, mikä pitää sisällään hemmottelua, rauhallinen hoitonautinto koko vartalolle. Tuolloin valinta on ehdottomasti kuumakivihieronta. Lämpimillä kivillä, öljyllä ja käsin tehty sivelyhieronta yhdistettynä mielihyvää tuottaviin tuoksuihin on hetki pois arjesta. Tuoksuvaihtoehtoina tällä hetkellä: vihreä omena, greippi, suklaa, piparminttu, cappuccino tai tuoksuton manteli tai viinirypäleen siemenöljy. Hoito aloitetaan sillä, että asiakas itse valitsee lempiöljynsä.

Kokonaisvaltainen Yon-Ka kasvohoito 98€
Hoito tarjoaa mielihyvää kaikille aisteille. Täydellisen rentouttava hetki, fytoaromaattisilla tuotteilla. Valitsemme ihotyypille sopivat tuotteet, joilla teemme ihon alkupuhdistuksen, siistimme kulmakarvat (jos asiakas niin haluaa), kuorimme ihon, teemme kevyen hedelmähappokuorinnan, höyrytämme ihon, teemme ihon mekaanisen puhdistuksen, hieromme (kasvot, kaula, decoltee/rintakehä ja hartiat), teemme acupainallushieronnan ja laitamme naamion.

Kirkastava Energia kasvohoito 70€
Tämä hoito tarjoaa pikavirkistymisen ja kirkastuksen rasittuneelle iholle. Valitsemme ihotyypille sopivat tuotteet, joilla teemme alkupuhdistuksen, siistimme kulmakarvat (jos asiakas niin haluaa), teemme kuorinnan, hieronnan (kasvot, kaula, decoltee/rintakehä ja hartiat) ja laitamme naamion tai hieromme naamion ihoon.

BD-Medical kasvohoito 89€
Tehokasta ja hellävaraista ihonhoitoa kotimaisilla tuotteilla. Ihon uudistamiseen, kirkastamiseen ja puhdistamiseen ihanteellinen hoito. Valitsemme ihotyypille sopivat tuotteet, joilla teemme alkupuhdistuksen, siistimme kulmakarvat (jos asiakas niin haluaa), hapotamme ihon hedelmähappokuorinnalla (valittavana on useita erilaisia vahvuuksia, tämä sopii myös herkälle iholle), hieromme (kasvot, kaula, decoltee/rintakehä ja hartiat) naamiolla (valittavana useita eri naamioita).

Ultraäänikasvohoito 75€
Tehokas ultraäänellä tehtävä kasvohoito ihon rauhoittamiseen, aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Hoito on rentouttava ja miellyttävän tuntuinen. Laite ei pidä ääntä, eikä hoito tunnu epämiellyttävältä ihossa. Tehokas kotimainen laite takaa hyvän hoidollisen tuloksen.

Kasvojumppa 120€
Tehokas hoitohetki, kun haluat tarjota läheisellesi jotain ihan uutta ja erilaista kasvohoitoa, tämä on silloin valintasi. Erityisellä kasvo-elektrodilla käsitellään kasvojen eri lihasryhmät, joihin kohdistetaan useita kymmeniä lihassupistuksia. Hoidolla on kiinteyttävä ja kohottava vaikutus. Kasvojen ilme piristyy. Tämä hoito on erityisesti miesten mieleen. Kotimainen laite, joka todellakin muuttaa kasvojen ilmettä.

Jalkahoito ja kestolakkaus 80€
Jalkahoito tehdään Saules Fabrika tuotteilla, joissa on paljon eri tuoksu vaihtoehtoja, joista voi valita juuri itselle tai hänelle sopivimman tuoksun. Esimerkiksi: mango, piparminttu-suklaa, greippi, mustikka-karhunvatukka. Hoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hieronta ja kestolakkaus varpaiden kynsiin. Jalkahoidon nautinnon kruunaa kuppi kahvia, teetä tai kaakaota.

Jalkahoito 60€ (esim. piparminttu-suklaa)
Jalkahoito tehdään Saules Fabrika tuotteilla, joissa on paljon eri tuoksu vaihtoehtoja, joista voi valita juuri itselle tai hänelle sopivimman tuoksun. Esimerkiksi: mango, piparminttu-suklaa, greippi, mustikka-karhunvatukka. Hoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hieronta. Jalkahoidon nautinnon kruunaa kuppi kahvia, teetä tai kaakaota.

Lahjakortit voit hankkia meidän verkkokaupasta. Jos näistä vaihtoehdoista ei löytynyt mieleistä niin meihin voi olla yhteydessä soittamalla, sähköpostilla, yhteydenottolomakkeen avulla tai facebookin viestikentän kautta, autamme mielellämme löytämään juuri hänelle sopivan lahjan.