SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITO

Silmänympärysiho on yleensä ohut, herkkä ja kuiva ja siinä esiintyy helposti tummuutta, turvotusta ja juonteita. Silmänympärysihon kuntoon vaikuttavat monet tekijät, esim. perinnöllisyys, hoitotottumukset, elämäntavat, suojaaminen, unen määrä ja laatu.

Silmät ovat sielun peili sanotaan, jokainen haluaa silmänympärysihon näyttävän ja tuntuvan virkeältä, pehmeältä ja mahdollisimman sileältä.

Kotihoitoon kannattaa satsata olitpa sitten mies tai nainen, parikymppinen, nelikymppinen tai vaikka seitsenkymppinen 🙂

Silmänympärysihon suojaaminen on tärkeää, käytä tähän silmänympärysiholle tarkoitettua voidetta, geeliä tai seerumia, oman silmänympärysihon tarpeesi mukaan. Voiteet suojaavat parhaiten ja ravitsevat jos ihosi tuntuu kuivalta, jos sinulla on herkästi silmänympärysiholla tummuutta tai turvotusta geelimäiset tuotteet ovat silloin tehokkaampia. Seerumeilla annetaan lisäpotkua ihon elvyttämiseen ja niitä käytetään yleensä yhdessä voiteen tai geelimäisen tuotteen kanssa.

Hoitotuotteen käyttö silmänympärysiholla olisi hyvä aloittaa jo parikymppisenä tai jo silloin kun aloitat silmämeikin käytön. Silmämeikki  kannattaa poistaa aina siihen tarkoitetulla puhdistusaineella. Tällöin vältytään silmänympärysihon turhalta rasitukselta ja kuivumiselta. Vesipesu kuivattaa ihoa ja levittää silmämeikin vain helposti ympäriinsä poistamatta sitä. Kasvojen puhdistusaineet ovat monesti liian puhdistavia ja kuivattavat ohutta silmänympärysihoa sekä kirvelevät helposti joutuessaan silmään.

Kirkkaassa ja aurinkoisessa säässä on hyvä silmät suojata aurinkolaseilla, silmien siristely voi syventää silmän ulkonurkan ”harakan varpaita” ja kulmakarvojen väliin jäävää ”Sibelius ryppyä”.

Silmänympärysiholle on omia peiteaineita ja valovärejä, joilla voi häivyttää tummuutta ja punaisuutta, silmämeikillä saa eri tilanteisiin piristystä ja säihkettä, eloisuutta ja iloisuutta. Myös kulmakarvojen siistiminen ja tarvittaessa kestoväri toimii hyvin katseen kohottajana.

Hyvän ja päivittäisen kotihoidon lisäksi suosittelemme silmänympärysihon tehohoitoa Stimulaatiovirralla.

Hoito soveltuu erinomaisesti silmänympärysjuonteiden ja kuivan silmänympärysihon hoitoon, ihon elävöittämiseen ja turvotuksen hoitoon silmänympärysihon alueella. Hoidon voi tehdä yksittäiseen ongelmaan tai myös jos sinulla on useampi ongelma silmänympärysihollasi. Hoito toteutetaan joko yksittäisenä hoitona, joka on enemmän ihon virkistämiseen ja sarjahoitona jota suosittelemme kun halutaan tehokkaampaa elvyttävää tai nestettä poistavaa tulosta. Hoito parantaa myös tehokkaasti silmänympärysihon väriä.

Hoidossa puhdistetaan silmänympärysiho, laitetaan ihon mukainen tehoseerumi, tehdään laitehoito käsitellen sekä ylä – että alaluomen alue. Teho laitteessa säädetään kunkin asiakkaan mukaisesti. Iholla tuntuu sähkövirta ja liike, joka muistuttanee ”elohiirtä” vähän voimakkaammassa mielessä. Laitehoidon jälkeen levitämme silmänympärysihonhoitotuotteen.

Silmänympäryshoidon voi tehdä yksittäisenä hoitona tai sen voi yhdistää kasvohoitoihin. Hoitoaika on noin puolisen tuntia, joten tehokkaaseen hoitoon ennättää vaikka ruokatunnilla.

Asiakkaat ovat olleet hoitoon erittäin tyytyväisiä 🙂 Tässä hoidossa käy tasapuolisesti sekä miehiä että naisia.

Hoidolle on joitakin kontraindikaatioita, kuten sähkölaitehoidoissa yleensäkin on. Tarkempia tietoja saat meiltä ennen hoidon aloittamista.

Kysy rohkeasti lisää tästä hoidosta, kerromme mielellämme.

Pirteää syksyä! 🙂