Lahjaideoita

Lähimmäiselle, ystävälle, työtoverille, ihanana kiitoksena jollekin tärkeälle henkilölle, sinulle tai hänelle.

Aina on aihetta juhlaan tai kiitokseen. Lahjan tai mukavan muistamisen keksiminen tuottaa välillä kuitenkin päänvaivaa. Toisinaan kaunis kiitos, onnittelu ja hymy riittävät, mutta jos haluat lahjan tavoin muistaa jotakuta tärkeää, lahjakortti on ihana vaihtoehto.
Lahjakortti kosmetologihoitolaan on henkilökohtainen, hemmotteleva, rentouttava, ihana hetki lahjansaajalle, jotakin täysin hänelle itselle, hetki omaa aikaa, itsensä hoitamiseen. Kaunista ja komeaa!
Lahjakortti voidaan osoittaa mille vaan hoidolle tai useammallekin hoidolle jolloin lahja olisi enemmän hemmottelupaketin oloinen. Voit myös valita rahasumman, jolla lahjan saaja voi itse valita tehtävän hoidon tai käyttää summan kenties tuoteostoon. Mahdollisuuksia on monia ja monen hintaisia.
-Pieneksi muistamiseksi soveltuu hyvin ripsien – ja kulmakarvojen kestovärjäys, sisältäen kulmakarvojen siistiminen. Tällä pienellä hoidolla saa piristystä ilmeeseen, kohotusta katseeseen tai jos muu kasvojen ehostus on vähäistä niin kestovärjäyksillä saa vähän huoletonta huolittelua, arjen keskelle.
-Kasvohoidot ovat ihanan rentouttavia hierontoineen ja hoidollisia tehokkaine tuotte aineineen. Kokonaisvaltaista hyvinvointia rauhoittaen samalla mieltä, kiireisen arjen keskellä. Kasvojen ihon hyvinvointi on myös tärkeä osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Muutama eri kasvohoito vaihtoehto lahjaksi;
-Taivaallinen Yon-Ka kasvohoito fytoaromaattisilla tuotteilla, on aistikas ja ihoa täydellisesti hoitava sekä kirkastava.
-Uudistava ja ihoa tasapainottava BD-medical kasvohoito tuo piristystä, virkeyttä ja hehkua täydellisyyttä kaipaavalle iholle.
Jalkojenhoitoon on hyvä panostaa kaikkien meidän. Kuivuus ja kovettumat, kynnet ja kynsinauhat kaipaavat huolenpitoa. Meillä jalkahoidon kruunaa ihana tuoksuelämys, joka on peräisin Saules Fabrika vartalonhoitosarjasta…. Mangoa, sitruunaa, laventelia, greippiä, mansikkaa, suklaata. Paljon ihania tuoksuvaihtoehtoja.
Pientä kivaa piristystä tuo kestolakkaus, jota saa sekä varpaiden että sormien kynsiin. Uv valolla kovetettava ja kuivatettava geeli kestää noin kaksi viikkoa. Kestolakkauksen voi yhdistää helposti käsi- ja jalkahoitoon tai sen voi tehdä vaikkapa kasvohoidon yhteydessä.
Halutessasi koota jonkun kokonaisvaltaisemman hoitopaketin, suosittelemme kasvohoito- jalkahoito ja kuumakivihieronta pakettia tai kasvo-käsi- ja jalkahoitopakettia.
Lahjakortin sisältäessä vähintään kolme hoitoa, paketin hinta on -10% koko summasta.
Meillä saat myös ihonhoitotuotteita kasvoille ja vartalolle, kauniiseen  lahjapakettiin käärittyinä. Erityisesti suosittelemme Saules Fabrika vartalonhoitotuotteita. Jotka soveltuvat hyvin vaikkapa tuliaisiksi saunailtaan tai mökkivierailulle.
Tule tutustumaan paikanpäälle valikoimaamme, tässä vain muutama esimerkki kerrottuna.

Lahjakortilla saat aikaan hyvän mielen niille, jotka ovat sinulle tärkeintä maailmassa, niille joista välität ja joille haluat rentouttavan kokemuksen.