LashLovers volyymiripset

Luonnolliset ripsienpidennykset?

Valloittavat ja kevyet volyymiripset?

Upeat räpsyripset?

Olemme käyneet LashLovers volyymiripsien koulutuksen. Volyymiripset ovat ripsienpidennykset, joissa omaan yksittäiseen ripseen laitetaan viuhkamaisesti todella kevyitä ripsikuituja. Ripsikuitujen paino on huomattavasti kevyempää, kuin tavallisissa ripsienpidennyksissä, joissa laitetaan yksi ripsikuitu omaan ripseen kiinni.

Volyymiripsissä voidaan tehdä hyvin luonnollisia ripsiä tai vastaavasti hyvin näyttäviäkin ripsiä.

Ripsien materiaali on korkealaatuista, ei allergisoivaa, synteetistä ripsikuitua. Ripset ovat paksumpia tyvestä ja kärjestä ohuempia. Volyymitekniikalla avulla saadaan harvoihinkin ripsiin tuuheutta luonnollsesti.

Omien ripsien kunto ja pituus vaikuttavat siihen, minkälaisia ripsikuituja laitetaan. Ripsikuiduissa on valittavana eri kaarevuuksia, pituuksia ja kuidun paksuuksia. Ripsienpidennykset pysyvät oikein käytettyinä ja säännöllisesti huollettuna 4-7 viikkoa. Normaalisti oma ripsi irtoaa 60-90 päivän välein ja uusi ripsi kasvaa tilalle. Ripsien pidennyksiä tulee täydentää 2-4 viikon välein, jolloin ripset ovat aina huolitellun näköiset.

Öljypitoisia silmämeikinpoistoaineita ei koskaan suositella ripsienpidennysten kanssa, koska ne liuottavat liimasidosta.

Ripsien asennuksen jälkeen käytämme ripsikuivattajaa, joka kuivattaa liimasidoksen ja vähentää silmien punoitusta. Tästä syystä varoaikoja ei tarvita ollenkaan. Mikä aikaisemmin oli 1-2 päivää. Lisäksi käytämme liimahöyryjen neutralisoijaa, jolloin ”liimahöyryjä” on mahdollisimman vähän.

Tulethan aina ripsien pidennyksiin ja huoltoihin puhtain kuivin ripsin. Ripsiä ei saa kastella kolmeen tuntiin, ennen käsittelyä. Näin takaamme ripsien mahdollisimman hyvän pysyvyyden.

Lataa tästä volyymiripsien kotihoito-ohje.

160401_ennen

160401_jalkeen