Hyvän olon hoitopaketti

190,00

Lahjakortti hyvän olon hoitopakettiin.

Tuotetunnus (SKU): 10014 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sisältää jalkahoidon, kasvohoidon ja käsihoidon.

Jalkahoidossa jalat kylvetetään Saules Fabrikan ihanan tuoksuvassa jalkakylvyssä, jonka aikana jalat kuoritaan Saules Fabrikan vartalokuorinta-aineella. (Tuoksu on asiakkaan valittavissa. Useita vaihtoehtoja mm. mango, karpalo, sitruuna, suklaa ja piparminttu.) Kylvyn jälkeen siistitään varpaankynnet, hoidetaan kynsinauhat ja iholta poistetaan kovettumat/kuiva iho. Varpaiden kynnet lakataan, jos asiakas niin haluaa. Jalkahoito päätetään rentouttavaan jalkahierontaan. 

Kasvohoidossa teemme iholle sopivan alkupuhdistuksen puhdistusaineella ja kasvovedellä, teemme ihotyypin mukaisen happokuorinnan ja hieromme kasvot, kaulan ja decoltee/rintakehän alueen iholle sopivalla seerumille ja/tai kasvoöljyllä ja naamiolla.

Hoidollista hemmottelua.

Käsihoidossa myös kuorimme ihon ensin Saules Fabrika vartalokuorinta-aineella, jonka jälkeen kynnet siistitään viilaamalla, hoidetaan kynsinauhat ja sormien kynnet lakataan, jos asiakas niin haluaa. Päätetään käsihoito myös rentouttavalla hieronnalla.

Pehmeät ja kauniit kädet.

190€ lahjakortti hyvän olon hoitopakettiin. Lahjakorttia ei voi käyttää erissä. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi.

Maksa lahjakortti verkkopankissa ja toimitamme lahjakortin sähköpostilla, kun maksusuoritus näkyy tilillä. Lahjakortti kelpaa myymälässä printattuna tai mobiililaitteesta näytettynä.